Schoonmaak|dienstverlening

Staan,
voor
kwaliteit
.

Diensten

Glas-
bewassing

Kantoren
schoonmaak

Reguliere
schoonmaak

Aanvullende
diensten

Frisheid in de regio
Laat je verbazen!

Telewash system

Het Telewash-systeem, is een uit Amerika afkomstig systeem waarbij gebruikgemaakt wordt van gedemineraliseerd water. Het wordt ook wel telescoop-glasbewassing genoemd. Door de stok te verlengen is het mogelijk om tot 20 meter hoog ramen te wassen, en geen streep of vlek achter de laten. In jargon wordt ook weleens de term osmose-systeem gebruikt.

Dit systeem heeft een aantal voordelen ten opzichte van een hoogwerker of ladder. Het neemt minder ruimte in, gegarandeerd geen beschadigingen en er zijn minder eisen aan de ondergrond. 

Glasbewassing

Eenmalige of terugkerende glasbewassing van uw bedrijfspand/ woning? Geen probleem! Wij staan voor u klaar, en proberen u wensen zo goed mogelijk uit te voeren.

U kunt bij ons kiezen tussen twee methodes. 

  1. Traditionele glasbewassing met de hand (In veel gevallen heeft dit nog steeds de voorkeur).
  2. Uw ramen schoon met behulp van ons Telewash system, door middel van gedemineraliseerd water zorgen wij ervoor dat uw ramen weer glashelder worden (dit geldt natuurlijk alleen voor uw ramen buiten).

Kantoren schoonmaak

Wij hoeven u niet uit te leggen waarom een schone werkomgeving goed is voor u en uw collega’s. Wel willen wij graag de kans krijgen om dit te realiseren.

Wij streven naar een persoonlijke aanpak in combinatie met korte lijnen in de communicatie. In de moderne tijd veranderen werkplekken en werktijden regelmatig. Een flexibele opstelling is daardoor meer dan nodig richting u en uw bedrijf.

Reguliere schoonmaak

Retail

Een schone omgeving creëren voor uw klanten en collega’s zal altijd een positieve invloed hebben op de prestaties op de werkvloer en het koopgedrag van de consument. Wij verzorgen graag de schoonmaak van uw winkel, restaurant of showroom.

Een frisse kijk op schoonmaak en een juiste manier van werken. Het zijn de kleine dingen en de meest simpele dingen die het doen.

VVE & overig

Een nette en verzorgde uitstraling van uw appartementencomplex, trappenhuis, entree hal, parkeergelegenheid of lift. Wij laten graag onze schoonmaakkrachten hierop los. Met de juiste middelen en methodes maken wij graag voor u een passend schoonmaakplan.

Wij garanderen voor iedere klant de hoogste service en kwaliteit op het gebied van de schoonmaak van appartementencomplexen, trappenhuizen en portieken.

Buiten de reguliere schoonmaak kunt u bij Regio Fresh terecht voor glasbewassing, gevelreiniging, ontstoppingen en klein onderhoud.

Flexibiliteit, communicatie en het leveren van de hoogste kwaliteit zijn onze belangrijkste speerpunten.

U kunt altijd contact met ons opnemen.

Aanvullende diensten

Naast onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden staan wij ook voor u klaar op het gebied van: 

We horen graag van u!

Staat uw
Plaats Op
de kaart,
Dan zijn we er
voor u!

Info@regiofresh.nl
0657687691
Copyright 2019